Γυμναστικη

Γυμναστικη

Με γυμναστήρια τοποθετημένα σε τέσσερα κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, τα Top Fitness παρέχουν κορυφαίες υπηρεσίες γυμναστικής στις οικονομικότερες τιμές. Τα γυμναστήρια Top Fitness διαθέτουν άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία που είναι έτοιμο να καλύψει και τους δικούς σου στόχους, όποιοι και αν είναι αυτοί. Στα γυμναστήριά μας θα βρεις:

  • Τέσσερις υπερσύχρονους χώρους γυμναστικής που καλύπτουν συνολικά 4.850 τ.μ.,
  • Πέντε άρτια εξοπλισμένες αίθουσες για ομαδικά προγράμματα ενηλίκων και παιδιών και για πολεμικές τέχνες (σχεδόν όλων των τεχνικών) για μικρούς και μεγάλους
  • Χώρους ειδικά διαμορφωμένους και εξοπλισμένους για τα προγράμματα των Apps Εκγυμνασης™ και Fitness HACKS™, και
  • Φιλόξενους χώρους για υπηρεσίες προσωπικής περιποίησης, ομορφιάς, χαλάρωσης και δίαιτας.

Τα gyms Top Fitness σου δίνουν τη δυνατότητα και ελευθερία να διακινείσαι και να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες και των τεσσάρων γυμναστηρίων της αλυσίδας, ανεξαρτήτως σε ποιο γυμναστήριο Top Fitness είσαι μέλος. Έτσι, μέσα από την ποικιλία και πολυμορφία των υπηρεσιών που παρέχει το κάθε γυμναστήριό μας ξεχωριστά, καλύπτουμε σφαιρικά όλες σου τις ανάγκες και σου προσφέρουμε την επιλογή να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες μας ανάλογα με το καθημερινό πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις σου.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τις βασικές υπηρεσίες των γυμναστηρίων Top Fitness, ακολούθησε τους παρακάτω συνδέσμους.