Διατροφικες Συμβουλες


Διατροφικες Συμβουλες

Τα γυμναστήρια Top Fitness, στη Θεσσαλονίκη, παρέχουν διατροφικές συμβουλές από διπλωματούχο Διαιτολόγο-Διατροφολόγο που, σε συνδυασμό με το προπονητικό σου πρόγραμμα, εγγυώνται την εκπλήρωση των στόχων σου. Οι διατροφικές συμβουλές στοχεύουν στο να αποβάλεις τις κακές συνήθειες του παρελθόντος και να σε οδηγήσουν με σταθερά βήματα σε μόνιμες υγιεινές αλλαγές στην διατροφή σου, αποφεύγοντας τις περιττές στερήσεις και δύσκολες δίαιτες που γρήγορα εγκαταλείπονται.

Κατόπιν ραντεβού, ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος μας θα σου κάνει την απαραίτητη σωματομέτρηση και λιπομέτρηση χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό. Επίσης, ανά τακτά διαστήματα οι μετρήσεις αυτές επαναλαμβάνονται ούτως ώστε να αξιολογείται η αποτελεσματικότητα του προπονητικού σου προγράμματός και να διαμορφώνονται και να αναπροσαρμόζονται οι διατροφικές συμβουλές.

Τώρα είναι ή στιγμή να αρχίσεις να βελτιώνεις το σώμα σου και την υγεία σου. Κλείσε τώρα το δικό σου ραντεβού να δεις τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο μας στα Top Fitness, στη Θεσσαλονίκη!

Έχεις ήδη κερδίσει ένα δώρο!

Μπες στο club επικοινωνίας των Top Fitness για να σου στείλουμε αμέσως με email το δώρο σου. Απλά, γράψε το email σου και κλίκαρε "Στείλτε το δώρο μου!".

Το email σου είναι ασφαλές στα χέρια μας.