Ομαδικα Προγραμματα


Ομαδικα Προγραμματα

Έλα να γυμναστείς διασκεδάζοντας στα Ομαδικά Προγράμματα των Top Fitness!!

Είτε επιθυμείς αερόβια γυμναστική για καρδιαγγειακή τόνωση και καύση λίπους, είτε μυϊκή ενδυνάμωση, είτε χαλάρωση και ανακούφιση από το στρες, τα γυμναστήρια Top Fitness στη Θεσσαλονίκη διαθέτουν Ομαδικά Προγράμματα για κάθε προτίμηση και ανάγκη και για τον καθένα, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, ή φυσική κατάσταση.

Παρακάτω παρέχονται σύνδεσμοι για τα Ομαδικά Προγράμματα του κάθε γυμναστηρίου. Κλίκαρε σε όποιο γυμναστήριο σε ενδιαφέρει για να πληροφορηθείς τις ώρες και ημέρες που παρέχεται το κάθε ομαδικό πρόγραμμα του συγκεκριμένου γυμναστηρίου Top Fitness.

Ακολουθούν περιληπτικές περιγραφές για καθένα από τα Ομαδικά Προγράμματά μας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε με τα Top Fitness. Στα εικονίδια ενδεικτικά φαίνεται η διάρκεια του μαθήματος, η έντασή του και μία εκτίμηση του μέσου όρου θερμίδων που αναμένεται να καταναλώσεις σ’ αυτό. Οι εντάσεις των ομαδικών προγραμμάτων διακρίνονται σε: 1 – χαμηλή, 2 – μέτρια, 3 – υψηλή και 4 – πολύ υψηλή. Η ένταση του κάθε ομαδικού προγράμματος μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επίπεδο των ασκουμένων. Η αναγραφόμενη ένταση είναι η μέγιστη δυνατή για το συγκεκριμένο ομαδικό πρόγραμμα και ο αναγραφόμενος αριθμός θερμίδων αντιστοιχεί στην μέγιστη ένταση.


Abs & Hips

Ενδυνάμωση Κοιλιακών & Ποδιών

220

2

30′

Το Abs & Hips είναι ένα 30-λεπτο πρόγραμμα το οποίο στοχεύει στη σύσφιξη της κοιλίας και των γλουτών. Το Abs & Hips, συγκρινόμενο με τα άλλα ομαδικά προγράμματα, θεωρείται πιο γυναικείο πρόγραμμα επειδή εστιάζεται στις συνήθως πιο προβληματικές περιοχές των γυναικών.


Aero Fun

Αερόβια Γυμναστική

450

3

55′

Το Aero Fun είναι ένα έντονο αερόβιο πρόγραμμα με βήματα low και high impact για δυνατή καρδιοαναπνευστική άσκηση.


Belly Dancing

Χορός & Αερόβια Γυμναστική

450

3

55′

Ο χορός Oriental μοιάζει να είναι φτιαγμένος για το γυναικείο σώμα. Δίνει έμφαση στους κοιλιακούς μύες καθώς και στις κινήσεις των γοφών και του στήθους.


Brazilian

Ενδυνάμωση Γλουτών & Ποδιών

350

3

40′

Το Brazilian είναι ένα πρόγραμμα που μέσα σε 40 λεπτά γυμνάζει και ενδυναμώνει τους γλουτούς, τα πόδια καθώς και τους κοιλιακούς και ραχιαίους μύες. Το Brazilian περιέχει αρκετά δυναμικές ασκήσεις που έχουν στόχο να κάνουν τα αποτελέσματά τους εμφανή σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Cross Fit

Αντοχή, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Αερόβια Ικανότητα

550

4+

55′

Το Cross Fit είναι ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης που στηρίζεται στην συνεχή εναλλαγή λειτουργικών ασκήσεων, όπως τρέξιμο, άλματα, έλξεις, ωθήσεις, και ημικαθίσματα που εκτελούνται σε υψηλή ένταση.


Dance Aerobic

Αερόβια Ικανότητα

550

4

55′

Αερόβια άσκηση που ανεβάζει τον παλμό σου στα ύψη και αυξάνει τη ζήτηση οξυγόνου. Ένας πολύ καλός τρόπος για να διασκεδάσεις ενώ παράλληλα βελτιώνεις τη φυσική σου κατάσταση.


Fit Bars

Μυϊκή Ενδυνάμωση

500

4

55′

Το Fit Bars είναι μέθοδος εκγύμνασης με μπάρα στην όποια προσαρμόζεται βάρος ανάλογα με τoν μυϊκό όγκο και τη φυσική κατάσταση του αθλουμένου. Το Fit Bars είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα που ενδυναμώνει και συσφίγγει όλο το σώμα καθώς υπάρχει ασκησιολόγιο για αρκετές μυϊκές ομάδες. Η έντονη ρυθμική μουσική του το καθίστα ακόμα πιο ενδιαφέρον.


Gym Sticks

Μυϊκή Ενδυνάμωση

400

3

55′

Βελτίωσε την νευρομυϊκή συναρμογή σου και την ισορροπία σου και ενδυνάμωσε το σώμα σου με το πρόγραμμα Gym Sticks. Με τα νέα επαναστατικά λάστιχα με μπάρες, το πρόγραμμα Gym Sticks σε περνά από την αερόβια στην αναερόβια άσκηση με στόχο την μέγιστη απόδοσή σου.


Hip Hop

Χορός & Αερόβια Γυμναστική

450

4

55′

Σωματική άσκηση μέσω του ελεύθερου σύγχρονου χορού ο οποίος περιλαμβάνει την κίνηση ολόκληρου του σώματος που όλοι μπορούν να μάθουν εύκολα.


Partner Yoga

Εναλλακτική Γυμναστική

400

3

55′

Φέρνει δυο ανθρώπους κοντά μέσω της κίνησης, της επαφής και της συνειδητής αναπνοής. Ένας όμορφος τρόπος για να εμπιστευτούμε και να επικοινωνήσουμε χωρίς λόγια. Ένα πρόγραμμα όπου ο νους και το σώμα συνεργάζονται με μοναδικό και υπέροχο τρόπο.


Pilates

Μυϊκή Ενδυνάμωση & Αποκατάσταση

400

3

55′

Το Pilates είναι μια μέθοδος άσκησης η όποια επικεντρώνεται στη σωστή στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής, στην ενδυνάμωση των κοιλιακών μυών και στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης. Επικεντρώνεται επίσης στην ευλυγισία των μυών και την κινητικότητα των αρθρώσεων. Το Pilates είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, καθώς και για όλες τις ηλικίες.


Pilates Ball

Μυϊκή Ενδυνάμωση & Αποκατάσταση

660

4

50′

Το Pilates Ball είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί μπάλες (Swiss balls και soft balls) για να γυμνάσει την ισορροπία και την αυτοσυγκέντρωσή σου. Το Pilates Ball είναι ένα μάθημα που συνδυάζει βασικές ασκήσεις Pilates με την μοναδική αίσθηση που δίνει η επαφή με την μπάλα.


Step Fun

Αερόβια Γυμναστική

550

4

55′

Πολύ διασκεδαστική δημιουργική χορογραφία που αυξάνει τα καρδιαγγειακά οφέλη, αρκεί να ανεβοκατεβείς πολλές φορές το αγαπημένο σου σκαλοπάτι.


Tae Boxing

Αερόβια Γυμναστική & Μυϊκή Ενδυνάμωση

500

4

55′

Με το Tae Boxing εκτινάζεις την αδρεναλίνη σου στα ύψη και εκτονώνεσαι. Το Tae Boxing είναι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει πολεμικές τέχνες με έντονη μουσική και αερόβια άσκηση.


Top Bound

Αερόβια Γυμναστική, Ισορροπία, Συντονισμός, Αδυνάτισμα

500

4

55′

Διασκεδαστικό και τονωτικό πρόγραμμα που με τη χρήση του τραμπολίνο ενισχύει έντονα την καρδιαγγειακή αντοχή, γυμνάζει όλους τους μύες του σώματος, και βελτιώνει την ισορροπία και το συντονισμό σου. Επίσης, με το Top Bound θα χάσεις βάρος, θα αποβάλλεις το στρες και την αρνητική ενέργεια και θα αποκτήσεις σφιχτό σώμα και καλή διάθεση.


Total Body

Μυϊκή Ενδυνάμωση

450

4

55′

Το Total Body είναι ένα πρόγραμμα άσκησης για σύσφιξη και γράμμωση σε όλο το σώμα. Το μάθημα ξεκινά με 10-λεπτη αερόβια προθέρμανση και στη συνέχεια ακλουθούν ασκήσεις με βαράκια, καθώς επίσης και ασκήσεις με το βάρος του σώματος. Το τελευταίο 5-λεπτο, το μάθημα κλείνει πάντα με διατάσεις για τις μυϊκές ομάδες που ασκήθηκαν για την αποφυγή τραυματισμών.


Yoga

Εναλλακτική Γυμναστική

400

3

55′

Ταξίδεψε στον κόσμο της Yoga με στάσεις Asana που γίνονται με ήπια ένταση, αργά και σταδιακά και με έλεγχο στην λεπτομέρεια. Μείωσε το άγχος σου, χαλάρωσε και γύμνασε όλο το σώμα σου σφαιρικά. Απόκτησε ισορροπία σε όλες τις διαστάσεις της ύπαρξής σου: ΣΩΜΑ – ΨΥΧΗ – ΠΝΕΥΜΑ.


Yogilates

Εναλλακτική Γυμναστική

400

3

55′

Το Yogilates είναι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ηρεμία της Yoga με την δυναμική του Pilates. Το Yogilates συμπεριλαμβάνει μια σειρά ασκήσεων όπου ακολουθεί η μία την άλλη με ροή και επίγνωση των κινήσεων, σε συνδυασμό με αναπνοές.


Zumba

Χορός & Αερόβια Γυμναστική

450

4

55′

Το Zumba είναι αερόβια άσκηση πάνω σε μουσικούς ρυθμούς Latin και εύκολες χορευτικές κινήσεις. Το Zumba είναι ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα που θα σε απογειώσει!


Ορθοσωμική

Αποκατάσταση

100/150

1/2

50′

Η Ορθοσωμική είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν τον επαναπροσδιορισμό της σωστής στάσης του σώματος μέσα από την κίνηση και την επαφή. Ενδείκνυται και για άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα όπως σκολίωση, κύφωση, λόρδωση, αρθρίτιδα, κλπ.


Έχεις ήδη κερδίσει ένα δώρο!

Μπες στο club επικοινωνίας των Top Fitness για να σου στείλουμε αμέσως με email το δώρο σου. Απλά, γράψε το email σου και κλίκαρε "Στείλτε το δώρο μου!".

Το email σου είναι ασφαλές στα χέρια μας.