Διατροφικη Υποστηριξη


Διατροφικη Υποστηριξη

Η Διατροφική Υποστήριξη των γυμναστηρίων Top Fitness, στη Θεσσαλονίκη, μέσω του Διαιτολογικού Κέντρου μας συνίσταται από τρεις ξεχωριστές δραστηριότητες:

  1. Ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος των Top Fitness εκτελεί τις κατάλληλες μετρήσεις – Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού, Μέτρηση Σύστασης Σώματος, Σωματομέτρηση – για να αξιολογήσει την κατάσταση του σώματός σου. Επίσης, μέσα από μία συνέντευξη μαζί σου, ο Διαιτολόγος καταγράφει στοιχεία όπως το ιστορικό υγείας σου, τον τρόπο της καθημερινής σου ζωής (π.χ. καθιστική ζωή, έντονη σωματική δραστηριότητα, κλπ.), τις διατροφικές σου συνήθειες και προτιμήσεις, κ.α.
  2. Ο Διαιτολόγος μας, με βάση τα παραπάνω στοιχεία και αφού συμβουλευτεί τον γυμναστή σου σχετικά με το προπονητικό πρόγραμμα που ακολουθείς, με τη δική σου συνεργασία συντάσσει το Πρόγραμμα Διατροφής σου. Στόχος του Διαιτολόγου είναι να συντάξει ένα Πρόγραμμα Διατροφής που είναι αποτελεσματικό, εφαρμόσιμο και ασφαλές για την υγεία σου.
  3. Μετά από μερικές εβδομάδες εφαρμογής του Προγράμματος Διατροφής, ο Διαιτολόγος μας επαναλαμβάνει τις μετρήσεις του σώματός σου για να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα του προγράμματος. Εάν παρίσταται ανάγκη, κάνει τις κατάλληλες προσαρμογές.

Στα γυναστήρια Top Fitness, μέσα από την Διατροφική Υποστήριξη που σου παρέχουμε, έχουμε στόχο να σε βοηθήσουμε και εκπαιδεύσουμε στο να μπορείς με την περάτωση του προγράμματος να διαχειρίζεσαι κατ’ ιδίαν τη διατροφή σου. Το Διαιτολογικό Κέντρο μας σου παρέχει όση υποστήριξη χρειάζεται με στόχο, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, να είσαι σε θέση να διατηρήσεις τα αποτελέσματα που πέτυχες και να καλύπτεις αυτόνομα τις διατροφικές ανάγκες του οργανισμού σου, κάνοντας σωστές και υγιεινές διατροφικές επιλογές, ώστε να μην ξαναπάρεις τα κιλά που έχασες. Μόνιμο αποτέλεσμα μπορεί να εγγυηθεί μόνο η Διατροφική Υποστήριξη η οποία έχει, στην ολοκλήρωσή της, επιτύχει και την αλλαγή της διατροφικής σου συμπεριφοράς.

Επικοινώνησε σήμερα με τα Top Fitness και κλείσε το δικό σου ραντεβού για να επισκεφτείς το Διαιτολόγο μας και να ξεκινήσεις την Διατροφική Υποστήριξή σου. Βάλε τα θεμέλια για μια υγιεινή ζωή!