Ultimate Pilates Group


Ultimate Pilates Group

Μυϊκή Ενδυνάμωση, Αποκατάσταση

Το πρόγραμμα Ultimate Pilates Group των γυμναστηρίων Top Fitness, στη Θεσσαλονίκη, στοχεύει στην εκγύμναση όλου του σώματος και κυρίως το κέντρο του (κοιλιακοί μύες) και βασίζεται στις βασικές αξίες: Χαλάρωση, Συγκέντρωση, Αναπνοή, Ευθυγράμμιση, Συνειδητοποίηση του Κέντρου, Έλεγχος, Ακρίβεια, Συνεχής (κυκλική) Ροή των Κινήσεων, και Αντοχή. Ο συνδυασμός αυτών των βασικών αξιών συνυπάρχει και ρέει μέσα σε κάθε κίνηση τη στιγμή που πραγματοποιείται η κάθε άσκηση. Ο σχεδιασμός των ασκήσεων βασίζεται σε πολλές εναλλαγές, με λίγες επαναλήψεις, έτσι ώστε να τονώνονται οι μύες χωρίς να διογκώνονται, να αναπτύσσεται η ελαστικότητα και η δύναμη, ενώ ταυτόχρονα το σώμα να αποκτά μια πρωτόγνωρη ισορροπία, χάρη και αρμονία. Η σωστή αναπνοή/εκπνοή και η ακρίβεια στην κίνηση (με την προσωπική παρακολούθηση του γυμναστή) είναι αναπόσπαστα κομμάτια στην εκτέλεση όλων των ασκήσεων και καταλήγουν στην πλήρη ευθυγράμμιση του σώματος. Το σώμα γυμνάζεται ενιαία και το αίσθημα της ευεξίας και της ζωτικότητας απορρέει από κάθε κίνηση. Η εσωτερική σου δύναμη αφυπνίζεται με απώτερο σκοπό να επιτευχθεί ο πλήρης έλεγχος και συγχρονισμός του σώματος, χωρίς πίεση και κόπωση.

Το πρόγραμμα Ultimate Pilates Group των Top Fitness εκτελείται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο studio και είναι κλειστό σε τμήματα μέχρι 5 άτομων.

«Μετά από 10 μαθήματα νιώθεις τη διαφορά. Μετά από 20 μαθήματα βλέπεις τη διαφορά. Μετά από 30 μαθήματα θα έχεις ένα καινούργιο σώμα!» Joseph Pilates

Έλα στα Top Fitness για μια δωρεάν επίδειξη του προγράμματος Ultimate Pilates Group. Είμαστε σίγουροι ότι θα σε ενθουσιάσει!

45′
3
350