Μασαζ


Μασαζ

Χαλάρωσε και απέβαλε το άγχος της καθημερινής σου ζωής και αναζωογόνησε και δώσε ενέργεια στο σώμα σου με ένα χειρονακτικό μασάζ στα γυμναστήρια Top Fitness, στη Θεσσαλονίκη. Επέλεξε από μια σειρά ποικίλων ειδών μασάζ ή, για καλύτερα αποτελέσματα, συνδύασε δύο ή περισσότερα είδη μασάζ που ανταποκρίνονται στις δικές σου προσωπικές ανάγκες.

Τα γυμναστήρια Top Fitness σου παρέχουν τις παρακάτω επιλογές μασάζ. Επικοινώνησε σήμερα για να κλείσεις το δικό σου ραντεβού και να νιώσεις την μοναδική, χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία ενός massage.


Χαλαρωτικό Full Body Μασάζ
Το Χαλαρωτικό Full Body Μασάζ σου παρέχει ευεξία και ηρεμία σε ολόκληρο το σώμα.


Deep Tissue Μασάζ
Το Deep Tissue Μασάζ είναι ένα δυνατό, τονωτικό, αθλητικό μασάζ σε σημεία του σώματος που εσύ επιλέγεις για μυϊκή χαλάρωση και την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.


Facial Μασάζ
Το Facial Μασάζ με την ταυτόχρονη ενυδάτωση και ενεργοποίηση των μυών του προσώπου, σου προσφέρει ένα πιο λαμπερό και ξεκούραστο πρόσωπο.


Λεμφικό Μασάζ
Το Λεμφικό Μασάζ, σε συνδυασμό με προϊόντα λιποδιάλυσης, προκαλεί αποσυμφόρηση των λεμφικών αγγείων με αποτέλεσμα να αποβάλλονται τα περιττά υγρά που κατακρατεί το σώμα σου καθώς και οι τοξίνες και να καταπολεμάται η κυτταρίτιδα