Σολαριουμ


Σολαριουμ

Τα γυμναστήρια Top Fitness προσφέρουν σε ειδικούς χώρους υπηρεσίες Σολάριουμ για την καλαίσθητη εμφάνιση του δέρματός σου. Με την ακτινοβολία υπεριωδών ακτινών UV-a και UV-B του Solarium, μπορείς να έχεις ένα όμορφο, ηλιοκαμένο δέρμα όλο τον χρόνο! Η κάθε συνεδρία διαρκεί από 6 ως 20 λεπτά. Επιπλέον του μαυρίσματος, με το Σολάριουμ παράγεται Βιταμίνη D στο δέρμα, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και καταπολεμούνται διάφορες δερματικές παθήσεις (ακμή, κλπ.).

Στα υπερσύγχρονα, κάθετα Σολάριουμ των Top Fitness κανένα μέρος του μηχανήματος δεν ακουμπά το σώμα σου. Τα Solarium των γυμναστηρίων μας σου προσφέρουν ευρυχωρία, δυνατότητα αυξομείωσης παροχής αέρα και επιλογής μουσικής από ραδιοφωνικούς σταθμούς, και υποδοχή φορητής συσκευής MP3 και ακουστικών για να διασκεδάζεις κατά την διάρκεια του μαυρίσματος.

Μαύρισε με ασφάλεια, χωρίς φόβο για εγκαύματα όλο τον χρόνο στα Σολαριουμ των Top Fitness στη Θεσσαλονίκη. Κάνε τους γύρω σου να ζηλεύουν και να αναρωτιούνται για το ξεχωριστό, ομοιόμορφο και γεμάτο υγεία χρώμα σου.