Ξεναγηση Gym Κεντρο


Ξεναγηση Gym Κεντρο

Το Top Fitness Gym στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λειτουργεί στην Πλατεία Δημοκρατίας από το 2009 και έχει θέα και πρόσβαση από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης. Μέσα σε ένα καλαίσθητο χώρο 850 τ.μ. έχουμε δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο γυμναστήριο, ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Στον πρώτο όροφο του Top Fitness Gym στην Πλατεία Δημοκρατίας θα βρεις:

  • Την πολύ όμορφη Υποδοχή (Reception) και το μπαρ,
  • Τους καλαίσθητους και πολύ φωτεινούς χώρους των Fitness & Weights και Cardio Theatre,
  • Τα πεντακάθαρα αποδυτήρια ανδρών και γυναικών,
  • Kάποιες από τις υπηρεσίες των Apps Εκγύμνασης (Power Plate, Vacu Fit), και
  • To solarium

Στον άλλο όροφο θα βρεις τις αίθουσες των ομαδικών προγραμμάτων και πολεμικών τεχνών καθώς και μία όμορφα διαμορφωμένη, prive αίθουσα με σύγχρονο εξοπλισμό (πύργος εργασίας, ιμάντες αιώρησης, κτλ.) που είναι αφιερωμένη στα άτομα που παρακολουθούν τα πρωτοποριακά προγράμματα Apps Εκγύμνασης™ και Fitness HACKS™.

Στο Top Fitness Gym στο Κέντρο η εξυπηρέτηση και η καθαριότητα είναι οι πρωταρχικές μας προτεραιότητες. Έλα να μας γνωρίσεις από κοντά, να ξεναγηθείς στους χώρους μας και να μιλήσεις με τους έμπειρους γυμναστές μας για το πώς θα πετύχεις τους στόχους σου.

Ακολούθησε όποιους από τους παρακάτω συνδέσμους σε ενδιαφέρουν για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βασικές υπηρεσίες του Top Fitness Gym στο Κέντρο.


Έχεις ήδη κερδίσει ένα δώρο!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μπες στο club επικοινωνίας των Top Fitness για να σου στείλουμε αμέσως με email το δώρο σου. Απλά, γράψε το email σου και κλίκαρε «Στείλτε το δώρο μου!».

Το email σου είναι ασφαλές στα χέρια μας.