Ξεναγηση Gym Τριανδρια


Ξεναγηση Gym Τριανδρια

Το gym Τop Fitness στην Τριανδρία εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους που συνολικά καλύπτουν 1.000 τ.μ.:

  • Μαζί με την Υποδοχή (Reception), το γραφείο των γυμναστών και το γραφείο διαιτολόγου, στον ένα όροφο στεγάζονται τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα cardio, οι μηχανές μυϊκής ενδυνάμωσης καθώς και μερικές από τις υπηρεσίες Apps Εκγύμνασης™. Επίσης, στον ίδιο όροφο στεγάζεται ένα υπερσύγχρονο studio εξοπλισμένο με 9 στατικά ποδήλατα, μουσική, ρυθμό, κίνηση και εικόνα που είναι αφιερωμένο στο πρόγραμμα Cycling Workout (ποδηλασία εσωτερικού χώρου) των Apps Εκγύμνασης™.
  • Στον πάνω όροφο βρίσκονται τα ελεύθερα βάρη που με την ποικιλία τους και την αφθονία τους μπορούν να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά μέλη μας. Επίσης, στον ίδιο όροφο στεγάζεται η αίθουσα όπου εκτελείται το πρόγραμμα με τους ιμάντες αιώρησης.
  • Στον κάτω όροφο θα βρεις τα πεντακάθαρα και σύγχρονα αποδυτήρια ανδρών και γυναικών, μια αίθουσα 100 τ.μ. για τα ομαδικά προγράμματα, καθώς και τους χώρους των μασάζ και της σάουνας.
  • Τέλος, σε άλλο όροφο λειτουργούμε από το 2015 τον πλήρως ανακαινισμένο και ειδικά διαμορφωμένο prive χώρο για τα Apps Εκγύμνασης™ και τα Fitness HACKS™ που προσφέρει ένα πύργο εργασίας 10 θέσεων, μηχανήματα και ειδικό εξοπλισμό. Σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο με την καθοδήγηση ειδικά εκπαιδευμένων γυμναστών, χρησιμοποιώντας καινοτόμες προπονητικές μεθόδους είμαστε έτοιμοι να σου παρέχουμε υπηρεσίες γυμναστικής ύψιστης ποιότητας.

Ακόμη, το υπέροχο μπαλκόνι μας με θέα στο βουνό του Σέιχ Σου, το ελεύθερο Wi-Fi για να σερφάρεις στο internet, και το Mini Bar για να απολαύσεις γευστικά πρωτεϊνούχα ροφήματα, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να κάνεις καινούργιες φιλίες και γνωριμίες.

Στόχος του gym Top Fitness στην Τριανδρία από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του είναι να παρέχει ένα φιλόξενο και καθαρό χώρο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες για γυμναστική όλης της οικογένειας. Έτσι, το γυμναστήριό μας διαθέτει προγράμματα εκγύμνασης για ενήλικές και παιδιά, αλλά και προπονητικούς χώρους και υπηρεσίες για τα πιο απαιτητικά μέλη που θέλουν να ικανοποιήσουν υψηλούς προπονητικούς στόχους. Το γυμναστήριο διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, έμπειρο στελεχιακό δυναμικό και εξειδικευμένες μοναδικές υπηρεσίες Insider Apps™ και Fitness HACKS™ για εκγύμναση, προπονητική υποστήριξη, διατροφή και ευεξία.

Έλα και εσύ να μας επισκεφτείς και να μας γνωρίσεις από κοντά σήμερα. Είμαστε σίγουροι ότι το Top Fitness Gym στην Τριανδρία θα σε εντυπωσιάσει και θα γίνει το δεύτερο σπίτι σου.

Ακολούθησε όποιους από τους παρακάτω συνδέσμους σε ενδιαφέρουν για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βασικές υπηρεσίες του Top Fitness Gym στη Τριανδρία.


Έχεις ήδη κερδίσει ένα δώρο!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μπες στο club επικοινωνίας των Top Fitness για να σου στείλουμε αμέσως με email το δώρο σου. Απλά, γράψε το email σου και κλίκαρε "Στείλτε το δώρο μου!".

Το email σου είναι ασφαλές στα χέρια μας.