ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤHN ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΑΜΕ!

Kato Toumpa Eksoterikos Xoros

ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤHN ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΑΜΕ!

Το TOP FITNESS Gym στην Κάτω Τούμπα γιγαντώθηκε! Κλίκαρε πιο κάτω στις φωτογραφίες για να δεις τους νέους και ανακαινισμένους χώρους μας.

Πιστοί στην υποσχεσή μας να σας προσφέρουμε TOP υπηρεσίες σε TOP χώρους επεκτείναμε και ανακαινίσαμε το γυμναστήρια TOP FITNESS στην Κάτω Τούμπα και στα Κωνσταντινοπολίτικα!

Το TOP FITNESS της Κάτω Τούμπας με έκταση 2000τμ., τον καινούργιο εξοπλισμό και τις επιπλέον υπηρεσίες που προστέθηκαν αποτελεί πια δικαίως το κορυφαίο, το μεγαλύτερο και το αρτιότερα εξοπλισμένο γυμναστήριο σε όλη την Θεσσαλονίκη και φυσικά το Top Greek Gym της Κάτω Τούμπας.

Με στόχο πάντα τη δική σας καλύτερη προπονητική εμπειρία:

  • Δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο, σύγχρονο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών χώρο Cardio Theatre και Fitness & Weights, με ηλεκτρονικά μηχανήματα και μηχανήματα δύναμης τελευταίας γενιάς.
  • Δημιουργήσαμε ένα ολοκαίνουργιο Studio FITNESS HACKS™, έκτασης 150τ.μ., για μια ολοκληρωμένη προπονητική εμπειρία! Το εξοπλίσαμε με το πρωτοποριακό μηχάνημα Function Training που παρέχει 18 θέσεις εργασίες, με 12 μηχανήματα δύναμης νέας γενιάς και με ένα ολοκληρωμένο τμήμα Cardio Theatre! Ένα «μικρό» γυμναστήριο μέσα στο γυμναστήριο για την απόλυτη προπονητική εμπειρία Hacks™
  • Τέλος, δημιουργήσαμε το Sports Cafe ως ένα χώρο συνάντησης και χαλάρωσης, όπου θα μπορείς να απολαύσεις φυσικούς χυμούς, επιδόρπια και σάντουιτς χαμηλών θερμίδων όχι μόνο κατά τη διάρκεια λειτουργίας του γυμναστηρίου αλλά καθ” όλη τη διάρκεια της ημέρας σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και μοντέρνο. Το Opening του Sports Cafe θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 25/09/14.

Στα TOP FITNESS αποτελεί δέσμευση η παροχή TOP υπηρεσιών και θα συνεχίσουμε να τις προσφέρουμε με τον ίδιο ζήλο!

Σε περιμένουμε για να σε ξεναγήσουμε στους νέους χώρους μας!

TOP FITNES ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ
Top Fitness Kato Toumpa
CARDIO THEATRE
Top Fitness Kato Toumpa Cardio Theater Top Fitness Kato Toumpa Cardio Theater Top Fitness Kato Toumpa Cardio Theater Top Fitness Kato Toumpa Cardio Theater
FITNESS & WEIGHTS
Top Fitness Kato Toumpa Fitness & Weight Top Fitness Kato Toumpa Fitness & Weight
STUDIO FITNESS HACKS™
Top Fitness Kato Toumpa Fitness & Weight Top Fitness Kato Toumpa Fitness & Weight
SPORTS CAFE
Top Fitness Kato Toumpa Sports Cafe Top Fitness Kato Toumpa Sports Cafe