Γυμναστήριο Καυτανζόγλειο

Top Fitness Καυτανζόγλειου

Top Fitness Καυτανζόγλειου

Το TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης. Το αθλητικό κέντρο TOP FITNESS All Star απλώνεται σε μία έκταση 20 στρεμμάτων και είναι εύκολα προσβάσιμο από όλη την πόλη. Οι υπηρεσίες που προσφέρει:

  • Βασικές Υπηρεσίες Gym: Το γυμναστήριο στο Καυτανζόγλειο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα Fitness & Weights, αίθουσα Cardio Theater με 24 ηλεκτρονικά μηχανήματα και θέα την πισίνα και αίθουσα Ομαδικών Προγραμμάτων 100 τ.μ. καθώς και υπηρεσίες Προπονητικής Καθοδήγησης και Διατροφικές Συμβουλές.
  • Αθλητικό Κέντρο: Οι εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στο Καυτανζόγλειο περιλαμβάνουν, εκτός από το γυμναστήριο, πισίνα, γήπεδα τένις, γήπεδα 5Χ5, στίβο και καφέ-μπαρ.
  • Κολυμβητήριο: Στην κλειστή, θερμαινόμενη, ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα μπορείς να κάνεις ελεύθερη κολύμβηση, να παρακολουθήσεις μαθήματα ή να συμμετέχεις σε ένα από τα τμήματα Aqua Aerobics, Σωματικής Αποκατάστασης ή Θεραπευτικής Γυμναστικής πάντα με την επίβλεψη των ναυαγοσωστών που φροντίζουν για την ασφάλεια σου.
  • Ακαδημίες: Στις Ακαδημίες προσφέρονται τμήματα εκμάθησης κολύμβησης και τένις για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα αθλουμένων. Τα τμήματα χωρίζονται σε μικρές ομάδες, ενώ μπορείς να παρακολουθήσεις και ιδιαίτερα μαθήματα αν το επιθυμείς.
  • Extra υπηρεσίες: Τα Insider Apps™ έχουν σχεδιαστεί για να αποφύγεις τη ρουτίνα και να εξατομικεύσεις την εμπειρία σου στο γυμναστήριο Top Fitness All Star στο Καυτανζόγλειο. Οι extra υπηρεσίες καλύπτουν τις ανάγκες σου για υπηρεσίες fitness, κολυμβητηρίου, τένις, ευεξίας και φιλοξενίας.
  • Υπηρεσίες Fitness Hacks™: Σου δίνουν την ευκαιρία να γυμναστείς με το πρωτοποριακό προνητικό σύστημα που μεταμορφώνει στο σώμα σου μέσα σε 90 ημέρες με personal ή group training.


Επισκέψου σήμερα το sports club TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο για να δεις από κοντά όλες τις εγκαταστάσεις και να μάθεις περισσότερα ή κλίκαρε εδώ για να επισκεφτείς τη δική του ιστοσελίδα και να διαβάσεις αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει και να δεις φωτογραφίες από όλους τους χώρους του!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο γυμναστήριο TOP FITNESS στο Καυτανζόγλειο! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του: