Γυμναστήριο Κάτω Τούμπα

Top Fitness Κάτω Τούμπας

Top Fitness Κάτω Τούμπας

Το γυμναστήριο Top Fitness που βρίσκεται στην καρδιά της Κάτω Τούμπας καταλαμβάνει συνολικά 2.000τ.μ. σε τρεις ορόφους και προσφέρει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών:

  • Βασικές Υπηρεσίες: Το γυμναστήριο Κάτω Τούμπας περιλαμβάνει μεγάλη αίθουσα με υπερσύγχρονο εξοπλισμό Fitness & Weights, Cardio Theatre με ηλεκρονικούς διαδρόμους, ποδήλατα, ελλειπτικά και wave, Ομαδικά Προγράμματα, Προπονητική Καθοδήγηση, Διατροφικές Συμβουλές και Sports Cafe.
  • Extra υπηρεσίες: Τα Insider Apps™ στο γυμναστήριο Top Fitness στην Κάτω Τούμπα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένες υπηρεσίες για γυμναστική, αδυνάτισμα, πολεμικές τέχνες, παιδικά προγράμματα, εργομετρικές μετρήσεις, δίαιτα και διατροφή, ευεξία καθώς και υπηρεσίες φιλοξενίας. Το γυμναστήριο της Κάτω Τούμπας είναι γνωστό για τα τμήματα Πολεμικών Τεχνών που προσφέρει από κορυφαίους δασκάλους για τα μέλη του που θέλουν να γυμναστούν και παράλληλα να μάθουν μια πολεμική τέχνη. Λειτουργούν τμήματα: Αυτοάμυνας Γυναικών, Brazilian Jiu-Jitsu, Jiu Jitsu, Kick Boxing και Phylatto.
  • Υπηρεσίες Fitness Hacks™: Προσφέρουν personal training και small group training με το κορυφαίο αμερικανικό προπονητικό σύστημα.
  • Prive Αίθουσα Hacks: Ένα πλήρως εξοπλισμένο exclusive gym, που παρέχεται αποκλειστικά για personal και small group training προπονήσεις των μελών μας που προπονούνται με την προπονητική μέθοδο Fitness Hacks™. Η αίθουσα της Κάτω Τούμπας περιέχει ένα πύργο 15 θέσεων, Ιμάντες Αιώρησης και Power Plate.


Επισκέψου σήμερα το Top Fitness gym στην Κάτω Τούμπα για να δεις τους χώρους μας από κοντά και να μάθεις περισσότερα ή κλίκαρε εδώ για να επισκεφτείς τη δική του ιστοσελίδα και να διαβάσεις αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει και να δεις φωτογραφίες από όλους τους χώρους του!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο γυμναστήριο TOP FITNESS στην Κάτω Τούμπα! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του: