Γυμναστήριο Κέντρο Θεσσαλονίκης

Top Fitness Κέντρου

Top Fitness Κέντρου

Το γυμναστήριο Top Fitness στο Κέντρο βρίσκεται στην οδό Εγνατίας 1 και έχεις πρόσβαση από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης. Το γυμναστήριο στεγάζεται σε δύο ορόφους συνολικής έκτασης 1.100 τ.μ. Δες αναλυτικά τις υπηρεσίες που σου προσφέρει παρακάτω:

  • Βασικές Υπηρεσίες: Στο γυμναστήριο Top Fitness στο Κέντρο Θεσσαλονίκης θα βρεις τη συνεχώς κλιματιζόμενη και άνετη αίθουσα Fitness & Weights, την αίθουσα Cardio Theatre που διαθέτει συνολικά 27 διαδρόμους, ποδήλατα και ελλειπτικά και την κατάλληλα εξοπλισμένη αίθουσα Ομαδικών Προγραμμάτων. Επιπλέον, παρέχονται υπηρεσίες Προπονητικής Καθοδήγησης και Διατροφικές Συμβουλές.
  • Extra υπηρεσίες: Ανακάλυψε τα Insider Apps™, τις extra υπηρεσίες, που προσφέρει το Top Fitness gym στο Κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι extra υπηρεσίες χωρίζονται στις κατηγορίες Apps Εκγύμνασης, Apps Αξιολόγησης, Apps Διατροφής, Apps Ευεξίας και Apps Φιλοξενίας.
  • Υπηρεσίες Fitness Hacks™: Σου επιτρέπουν να κατακτήσεις τον προπονητικό σου στόχο μέσα σε διάστημα μόλις 90 ημέρων με προπονήσεις personal (Hacks Personal) ή small group training (Group Training Hacks).
  • Prive Αίθουσα Hacks: Μια πλήρως εξοπλισμένη prive αίθουσα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα αποκλειστικά για τους Fitness Hackers, τα μέλη του γυμναστηρίου μας που προπονούνται με την επαναστατική μέθοδο Fitness Hacks™. Η αίθουσα του Κέντρου περιέχει πύργο γυμναστικής 12 θέσεων, Ιμάντες Αιώρησης και ποδήλατα Spinning.
  • Υπηρεσίες Wellness: Φρόντισε τον εαυτό σου και χάρισέ του τη χαλάρωση που του αξίζει με μασάζ, σάουνα και σολάριουμ.


Επισκέψου σήμερα το Top Fitness gym στο Κέντρο Θεσσαλονίκης για να δεις το γυμναστήριο από κοντά και να μάθεις περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή κλίκαρε εδώ για να επισκεφτείς τη δική του ιστοσελίδα και να διαβάσεις αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει και να δεις φωτογραφίες από όλους τους χώρους του!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο γυμναστήριο TOP FITNESS στο Κέντρο! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του: