Γυμναστήριο Κωνσταντινοπολίτικα

Top Fitness Κωνσταντινοπολίτικα

Top Fitness Κωνσταντινοπολίτικα

Το γυμναστήριο Top Fitness στα Κωνσταντινοπολίτικα εκτείνεται σε 1.000 τ.μ. και έχει εύκολη πρόσβαση από τον περιφερειακό. Το γυμναστήριο καταλαμβάνει τρεις ορόφους και σου παρέχει πληθώρα υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες του γυμναστηρίου είναι:

  • Βασικές Υπηρεσίες: Στο ισόγειο του γυμναστηρίου Top Fitness στα Κωνσταντινοπολίτικα βρίσκεται ο μεγάλος χώρος Fitness & Fitness & Cardio Theater εξοπλισμένος με όργανα τελευταίας τεχνολογίας, μεγάλη ποικιλία από ελεύθερα βάρη και 22 ηλεκτρονικά μηχανήματα (διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά και wave). Το γυμναστήριο προσφέρει δυο αίθουσες Ομαδικών Προγραμμάτων (100 τ.μ. η κάθεμία), υπηρεσίες για Προπονητική Καθοδήγηση και Διατροφικές Συμβουλές από τους έμπειρους γυμναστές μας.
  • Extra υπηρεσίες: Στο γυμναστήριο Top Fitness έχουμε δημιουργήσει τα Insider Apps™, δηλαδή state-of-the-art, extra υπηρεσίες για τη γυμναστική, την αξιολόγηση (εργομετρικές μετρήσεις), τη διατροφή, την ευεξία και τη φιλοξενία.
  • Υπηρεσίες Fitness Hacks™: Επέλεξε ένα από τα προγράμματα Fitness Hacks™ με βάση τον προπονητικό σου στόχο και δες το σώμα σου να αλλάζει εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι προπονήσεις εκτελούνται με personal (Hacks Personal) ή small group training (Group Training Hacks).
  • Prive Αίθουσα Hacks: Η prive Αίθουσα Fitness Hacks βρίσκεται στον επάνω του γυμναστηρίου, έχει έκταση 100 τ.μ. και είναι άρτια οργανωμένη με τον απαραίτητο για τις προπονήσεις σου εξοπλισμό. Η αίθουσα περιέχει πύργο γυμναστικής 10 θέσεων και Ιμάντες Αιώρησης.
  • Υπηρεσίες Wellness: Όλοι έχουμε ανάγκη από χαλάρωση με τις υπηρεσίες ευεξίας (μασάζ, σάουνα και σολάριουμ) μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και να προσφέρεις στον εαυτό σου τη χαλάρωση που χρειάζεται.


Επισκέψου σήμερα το Top Fitness gym στα Κωνσταντινοπολίτικα για να δεις τους χώρους του γυμναστηρίου από κοντά και να ενημερωθείς για τις υπηρεσίες μας ή κλίκαρε εδώ για να επισκεφτείς τη δική του ιστοσελίδα και να διαβάσεις αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει και να δεις φωτογραφίες από όλους τους χώρους του!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο γυμναστήριο TOP FITNESS στα Κωνσταντινοπολίτικα! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του: