Γυμναστήριο Πεύκα

Top Fitness Πεύκα

Top Fitness Πεύκα

Το γυμναστήριο Top Fitness στα Πεύκα είναι το νέο μέλος του ομίλου TOP FITNESS! Πλήρως ανακαινισμένο εκτείνεται σε δύο ορόφους 700 τ.μ. και σου προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών:

  • Βασικές Υπηρεσίες: Το γυμναστήριο Top Fitness στα Πεύκα προσφέρει χώρο Fitness & Weights με ειδικά σχεδιασμένα μηχανήματα ενδυνάμωσης, χώρο Cardio Theater με συνολικά 26 θέσεις (διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά), δύο αίθουσες για Ομαδικά Προγράμματα, Προνητική Καθοδήγηση από τους εξειδικευμένους trainers και Διατροφικές Συμβουλές από τον έμπειρο διατροφόγο μας.
  • Extra υπηρεσίες: Τα Insider Apps™ έχουν ως στόχο να αναβαθμίσουν τη γυμναστηριακή σου εμπειρία μέσα από μία σειρά κορυφαίων υπηρεσιών και να βελτιώσουν την προπόνησή, διατροφή, και γενικότερη ευεξία σου.
  • Υπηρεσίες Fitness Hacks™: Μεταμόρφωσε το σώμα σου με personal ή small group training και πέτυχε τον στόχο σου μέσα σε 90 ημέρες.
  • Prive Αίθουσα Hacks: Η prive αίθουσα Hacks λειτουργεί στο δεύτερο όροφο του γυμναστηρίου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τους αθλούμενους που έχουνε επιλέξει να αναβαθμίσουν την προπόνησή τους με το κορυφαίο σύστημα Fitness Hacks™. Η αίθουσα Hacks στα Πεύκα περιέχει πύργο γυμναστικής 10 θέσεων.
  • Υπηρεσίες Wellness: Κάνε δώρο στον εαυτό σου ή σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μια υπηρεσία ευεξίας (μασάζ, σάουνα, σολάριουμ) για να περιποιηθείς και να χαλαρώσεις σώμα και πνεύμα.


Επισκέψου σήμερα το Top Fitness gym στα Πεύκα για να δεις από κοντά το γυμναστήριο και τις υπηρεσίες μας ή κλίκαρε εδώ για να επισκεφτείς τη δική του ιστοσελίδα και να διαβάσεις αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει και να δεις φωτογραφίες από όλους τους χώρους του!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο γυμναστήριο TOP FITNESS στα Πεύκα! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του: