Γυμναστήριο Σταυρούπολη

Top Fitness Σταυρούπολης

Top Fitness Σταυρούπολης

Το γυμναστήριο Top Fitness που βρίσκεται στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης καταλαμβάνει συνολικά 2300τ.μ. σε έναν ενιαίο όροφο και προσφέρει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών:

  • Βασικές Υπηρεσίες: Το γυμναστήριο Σταυρούπολης περιλαμβάνει μεγάλη αίθουσα με υπερσύγχρονο εξοπλισμό παραπάνω από 175 Fitness & Weights, 50 ηλεκτρονικά μηχανήματα στο Cardio Theatre, Ομαδικά Προγράμματα, Προπονητική Καθοδήγηση, Διατροφικές Συμβουλές και Παιδότοπο.
  • Extra υπηρεσίες: Τα Insider Apps™ στο γυμναστήριο Top Fitness στη Σταυρούπολη προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένες υπηρεσίες για γυμναστική, αδυνάτισμα, παιδικά προγράμματα, εργομετρικές μετρήσεις, δίαιτα και διατροφή, ευεξία καθώς και υπηρεσίες φιλοξενίας.
  • Υπηρεσίες Fitness Hacks™: Προσφέρουν personal training και small group training με το κορυφαίο αμερικανικό προπονητικό σύστημα.
  • Υπηρεσίες Wellness: Κάνε δώρο στον εαυτό σου ή σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μια υπηρεσία ευεξίας (μασάζ, σάουνα) για να περιποιηθείς και να χαλαρώσεις σώμα και πνεύμα.


Επισκέψου σήμερα το Top Fitness gym στη Σταυρούπολη για να δεις τους χώρους μας από κοντά και να μάθεις περισσότερα ή κλίκαρε εδώ για να επισκεφτείς τη δική του ιστοσελίδα και να διαβάσεις αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει και να δεις φωτογραφίες από όλους τους χώρους του!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο γυμναστήριο TOP FITNESS στη Σταυρούπολη! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του: