Γυμναστήριο Τριανδρία

Top Fitness Τριανδρίας

Top Fitness Τριανδρίας

Το γυμναστήριο Top Fitness στην Τριανδρία στεγάζεται σε τεσσέρις ορόφους που συνολικά καλύπτουν 1.000 τ.μ. Το γυμναστήριο διαθέτει τελευταίας τεχνολόγίας εξοπλισμό, ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για τις extra υπηρεσίες και είναι στελεχωμένο με έμπειρο προσωπικό. Μάθε περισσότερα για υπηρεσίες μας παρακάτω:

  • Βασικές Υπηρεσίες: Το γυμναστήριο Top Fitness στην Τριανδρία προσφέρει υπερσύγχρονα μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης και ελεύθερα βάρη (Fitness & Weights), ηλεκτρονικά μηχανήματα (Cardio Theater), αίθουσα 100 τ.μ. για τα Ομαδικά Προγράμματα, Προπονητική Καθοδήγηση για όλα τα επίπεδα ασκουμένων και Διατροφικές Συμβουλές για να τις συνδυάσεις με την προπόνησή σου.
  • Extra υπηρεσίες: Τα Insider Apps™ είναι σχεδιασμένα για να σου παρέχουν ποικιλία εμπειρίων σε κάθε επίσκεψη, διαρκή αποτελέσματα, φροντίδα και περιποίηση μέσα από τα Apps Εκγύμνασης, Αξιόλογησης, Διατροφής, Ευεξίας και Φιλοξενίας.
  • Υπηρεσίες Fitness Hacks™: Είναι η ιδανική λύση για να πετύχεις συγκεκριμένα αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε personal ή small group training.
  • Prive Αίθουσα Hacks: Ένας ειδικά διαμορφωμένος prive χώρος αποκλειστικά για τις υπηρεσίες Fitness Hacks™. Η αίθουσα της Τριανδρίας διαθέτει πύργο 12 θέσεων, Ιμάντες Αιώρησης και Power Plate.
  • Υπηρεσίες Wellness: Απέκτησε σωματική και πνευματική ευεξία με τις υπηρεσίες μασάζ, σάουνας και σολάριουμ.


Επισκέψου σήμερα το Top Fitness gym στην Τριανδρία για να δεις τους χώρους του γυμναστηρίου από κοντά και να μάθεις περισσότερα για τις υπηρεσίες ή κλίκαρε εδώ για να επισκεφτείς τη δική του ιστοσελίδα και να διαβάσεις αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει και να δεις φωτογραφίες από όλους τους χώρους του!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο γυμναστήριο TOP FITNESS στην Τριανδρία! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του: